SINDS 1977    
Home

 

WORD DONATEUR

Onder dit motto zijn wij al jaren actief met het organiseren van diverse activiteiten voor onze donateurs. Het maakt daarbij niet uit of iemand nu wel of geen handicap heeft, iedereen is bij onze evenementen welkom, dit om te voorkomen dat het een groep met alleen maar gehandicapten zou worden, wat door veel gehandicapten ook als negatief en onplezierig wordt ervaren. Als donateur mag u alle door ons georganiseerde avonden, dagen e.d. bezoeken. Meestal is dit gratis, anders met een flinke donateurskorting. U ontvangt voor ieder evenement een persoonlijke uitnodiging. U beslist zelf of u wel of niet op deze uitnodiging in gaat (U bent dus niets verplicht).

Donateur worden

De jaarlijkse bijdrage bedraagt:
Gehandicapten € 7,50
Niet-gehandicapten € 12,50
(meer mag wel, maar hoeft niet)

Wanneer u ook donateur wilt worden van de Stichting Hulp Gehandicapten dan stuurt u uw gegevens zoals: naam, adres, postcode, woonplaats, telefoonnummer en of u wel of niet gehandicapt bent naar:

- Per E-mail: info@shg-svg.nl

- Of schriftelijk naar:

Stichting Hulp Gehandicapten
Heernisseweg 80
4461 PW Goes

Na ontvangst van uw aanmelding krijgt u zo snel mogelijk van ons een acceptgirokaart voor de betaling van uw donateurbijdrage. U krijgt dan in het vervolg ook de uitnodigingen voor alle evenementen die wij organiseren.
De donateurbijdrage voor niet-gehandicapten is altijd iets hoger dan voor gehandicapten, maar voor een relatief klein bedrag steunt u toch het werk van de Stichting. Tevens heeft u de mogelijkheid om jaarlijks een aantal leuke en gezellige avonden en dagen te bezoeken. Gemiddeld zijn dat er acht per jaar.

 

Copyright shg-svg.nl
2002-2019